Snel meer weten? Bel: 06-51817702

Beschikbaar vanaf januari 2019

Wat ik doe

Online marketing

U zoekt een brede freelance online marketeer /online marketing manager? Een spin in het web. Iemand met zeer ruime ervaring met online campagnes, nieuwsbrieven, analyses, nieuwe functionaliteiten opzetten, bureaus aansturen, adwords, SEO, social media. Iemand die u neer kunt zetten en los kunt laten: zelfstandig en daadkrachtig

Bekijk mijn referenties

Internet Project Management

Heeft u een nieuwe website nodig? Zoekt u een freelancer met redactionele vaardigheden, kennis van techniek en SEO? Iemand die de strategie kan bedenken en deze kan uitrollen? Ik heb als (meewerkend) projectmanager diverse nieuwe websites gelanceerd.

Bekijk mijn opdrachtgevers

Marketing & Communicatie

Offline marketing & communicatie.. jazeker! Juist de Multi Mediale aanpak werkt. Bij meerdere opdrachten was dit onderdeel van mijn takenpakket. Van PR, events, internationale, beurzen, brochures en leaflets schrijven tot initiëren en uitvoeren van DM campagnes.

Bekijk mijn referenties
 

Ik heb mijn online marketing ervaring opgedaan bij Sanoma, Hogeschool Windesheim, Vergelijk.nl, Reed Business (zibb.nl, bizz), Tribal Internet Marketing, BCD Travel, dotConnect.nl, Plus Magazine/PlusOnline.nl, de Voskamp Groep, Top Employers en meer

Vraag gerust naar mijn ervaring en beschikbaarheid