Snel meer weten? Bel: 06-51817702

Beschikbaar vanaf mei 2018

Referenties en Opdrachtgevers

  • Home
  • Referenties en Opdrachtgevers

Referenties over Kirsten Andeweg

Als freelance online marketeer, interim internet projectmanager of freelance marketing manager

In de afgelopen tien jaar heb ik vele opdrachtgevers gehad en in veel verschillende branches gewerkt. Met veel plezier heb ik resultaatgericht gewerkt en mooie projecten opgeleverd en zwangerschapsverloven vervangen. Mijn ideaal is om bij een opdrachtgever tijdelijk echt onderdeel van het team te worden. 

Internetmanager bij Hogeschool Windesheim

"We zijn heel tevreden over jouw bijdrage en over je aanpak. Zowel in de zwangerschapsvervanging als het project van de internationale website. Jij was een goede match met het team en met de klussen die er lagen. Alles is afgerond, de documentatie is op orde, mails en contacten zijn uitgewisseld. Je hebt je zelfs het CMS (SiteCore) op relevante onderdelen eigen gemaakt. Heel waardevol!"

Edith van Rijssen

Hoofd domein Marketing & Communicatie Hogeschool Windesheim

Marketing Manager / Internet Projectmanager bij Top Employers

"Kirsten heeft mij in 2013 vervangen tijdens mijn zwangerschap en in die periode een omvangrijk internet marketing project binnen onze organisatie geleid. Ze heeft onze diverse lokale web portals bijeengebracht in één nieuwe, wereldwijde website top-employers.com. Ze heeft de keuze voor de leverancier en het functioneel ontwerp begeleid en was leidend in beslissingen op content en navigatie. Een behoorlijk groot en complex traject, waarin zij keuzes durfde te maken en de organisatie steeds goed op de hoogte heeft gehouden van de stand van zaken. We kijken tevreden terug en hebben haar sindsdien alweer eens ingehuurd voor een ander project. Dat zegt genoeg."

Martine Nicolaij

International Brand Manager Top Employers Institute

NIZO food research

"Je was een fantastische interimmer." NIZO food research innoveert & verbetert ingrediënten en voedsel op basis van eiwitten, bacteriën en proces expertise. Een groot MKB bedrijf uit Ede gericht op food science, wereldwijd actief.

Ad Juriaanse

CEO (voormalig) www.nizo.com

SEO workshop bij Horesca

"Ik heb Kirsten betrokken bij een project waarbij meerdere sites geoptimaliseerd moesten worden. Kirsten heeft een SEO-analyse uitgevoerd en de resultaten verwerkt in een rapport. Daarnaast heeft ze een SEO-training gegeven aan het team waarbij ook Google Analytics aan de orde kwam. De deelnemers waren er laaiend enthousiast over. Ze hebben veel van Kirsten geleerd en wilden gelijk met de nieuwe kennis aan de slag. Het voordeel van Kirsten is dat ze een allround online marketeer is en daardoor ook de verbinding kan leggen naar andere online middelen. Het is ook leuk om met haar samen te werken!"

Sandy van der Horst

Eigenaar Estian Merk-waardig

Online Projectmanager bij Voskamp Groep

“Dank voor je werkzaamheden. Je hebt veel belangrijk werk verzet en dat was binnen onze organisatie niet altijd makkelijk. Maar je bent er goed in geslaagd!”

René van den Hoed

Directeur West Nederland Voskamp Groep

Freelance Marketeer bij WoonEnergie

"Kirsten is a professional marketeer, with a specialism for online marketing, dedicated to her job. She's been seen more as colleague than a marketeer a.i. and has done an outstanding job. We'll definately ask her to come back if the occasion occurs and if she's available ofcourse."

Rob Drukker

Coach, adviseur en interim manager. Voorheen Directeur WoonEnergie

Marketing Communicatie medewerker bij Vergelijk.nl

"I worked with Kirsten for more than 4 years. She's a very dedicated employee with a great vision of marketing possibilities. Setting up multiple projects went smoothly and professionally even under very tight schedules with high demands. Her general understanding of e-commerce and traditional marketing sets her apart from the flock."

Scott Collins

Publisher Elsevier+ Digital & Ecommerce at Reed Business Media. Voorheen Category Manager bij Vergelijk.nl

Mijn opdrachtgevers en werkgevers

Hogeschool Windesheim

Freelance Internetmanager

Sanoma

Freelance Online Marketing Coördinator

NIZO food research

Interim Manager Marketing & Communicatie

Voskamp Groep

Freelance Online Projectmanager

Q-Consult BA

Freelance Marketing specialist

Top Employers Institute

Freelance Internet Projectmanager / Marketing Manager

Plus Magazine / PlusOnline

Internet Coördinator / Freelance Product Manager

BCD Travel

Freelance online marketeer South West

Reed Business - Zipp.nl en bizz

Freelance Online marketeer Bizz & Zibb

WoonEnergie

Freelance marketeer / online marketeer

Wat heb ik daar gedaan...

Bekijk mijn taken